ciemno

Kuba Nowakowski

wegetarianizm był bliżej niż koszula

był pod żebrem za duszą za rogiem diabła

doczekać przewegetować nie zabić i nie dać życia

robić nic do końca świata i dzień dłużej

 

znałem się na przyprawach i na kłamstwach

szedłem stromą stroną ścieżki

a dłuższa noga kurczyła się jak Chrystus

 

umieranie różni się od śmierci długością zgody

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 10 stycznia 2018
anonim
  • Beata Derlacz
    ,,umieranie różni się od śmierci długością zgody"
    Podoba mi.się

    · Zgłoś · 6 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonim
    Sorry Kubo, ale jak dla mnie masło maślane, ale znam Cię z dzieciństwa i
    domyślam się że dla Ciebie ma to sens.

    · Zgłoś · 6 lat