e=mc2

Jakub Zoltowski

zmiany w czasie

przeszlosc wymijajaca sie z przyszloscia

zdarza nam sie  

zapomniec

 

ominac 

 

terazniejszosc

 

 

chciwosc chce

ze placomy za to zyciem

 
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 11 stycznia 2018
anonim