give me some space

Jakub Zoltowski

nie urodziłem sie żeby słuchać 

 

ciebie

 

porannej kawy 

 

rozmów przez telefon 

 

słuchania 

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 11 stycznia 2018
anonim