moim wiekiem się nie zachwycaj
bo ja żyłam ile tańczyłam
tutaj leży pewna dziewica
która w tańcu się nie pieprzyła
lepiej życz mi by w moim raju
bezustanna trwała balanga
niechaj diabły w duszy zagrają
a anioły proszą do tanga
kiedy wrócisz do gwaru ulicy
do nadziei na dobre i lepsze
to pamiętaj o pewnej dziewicy
która z życiem się w tańcu nie pieprzy