jak tu trwać

Yaro

szczęśliwym być 
gdy ręce drżą
panorama rozciąga szare twarze


ciemna strona księżyca 

naciągam kaptur ciemnej nocy


na maszt wciągam żagle
odpływam w dłoni z gramem miłości

w dal gdzie 
poniesie w takie miejsce sen wyobraźni

 

za kompleksami z dala 
ciebie nie ma tam ani tutaj 

 

nie to co w głowie 
serce łamie 
wina po tej i tamtej 
na środku tama

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 14 stycznia 2018
anonim