Literatura

jak tu trwać (wiersz)

Yaro

szczęśliwym być 
gdy ręce drżą
panorama rozciąga szare twarze


ciemna strona księżyca 

naciągam kaptur ciemnej nocy


na maszt wciągam żagle
odpływam w dłoni z gramem miłości

w dal gdzie 
poniesie w takie miejsce sen wyobraźni

 

za kompleksami z dala 
ciebie nie ma tam ani tutaj 

 

nie to co w głowie 
serce łamie 
wina po tej i tamtej 
na środku tama

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Robert noszczyk
Robert noszczyk 17 stycznia 2018, 09:38
... między rozumem a sercem...o to chodzi? ...dla mnie ok
przysłano: 14 stycznia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca