niewątpienie

Yaro

wiatr niósł szczekanie psów
w środku coś pękło 
pochyliło się nade mną 
odeszło w dali koniec 

 

mgły opadły w polach 
przysłoniły sen na oczach 

 

zrozumiałem że potrzebą jest żyć
należy trwać by odcisnąć ślad


ludzie mówili co w głowie 
 w sercu kołysał lęk

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 14 stycznia 2018
anonim