autoklawa i zjawisko higroskopijności

witka

 

przystanek przy Podjadku wąskobiodrówka

z ukradzioną szczepką takie zauroczenie

ja kupla z zestawu narzędzi lirycznych

powiedziałem dowieziemy

tylko trzymaj pomiędzy nogami

tam gdzie jest wilgoć bliżej do cywilizacji

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
witka
witka
Wiersz · 16 stycznia 2018
anonim