nie dane nam było

Robert noszczyk

zachodzi słoneczko

zachodzi za łany

nie daję już rady

zwolnij mnie o Panie

zwolnij mnie o Panie

już z tej tyraniny

bo mnie bolą ręce

znów swą duszę dręczę

czeka moja miła

łka i ciężko dycha

za nasze kochanie w innych rękach siła

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 16 stycznia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz