sołtys

Yaro

gdy był mały

wszystkie ze wsi się w nim kochały

dorósł był wielki

wszystkie baby skonsumuowane 

z rozpaczy został sołtysem 

na dupy nałożył podatki

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 stycznia 2018
anonim