Literatura

z prochu (wiersz)

Yaro

powracam do korzeni
schronieniem las 


gdzieś to słyszałem

czas nie znaczy nic

 

wyznaczony kierunek gwiazd 
jasne niebo
księżyc ciężkim kamieniem
serca płacz 
kołataniem w otwarte drzwi

 

żyć od wschodu do zachodu

 

płynę rzeko 
ucieczko przed lękiem


z prochu ziemi

wracamy jako proch


nic nie wniosę nic nie zmienię
kierunek ten sam dla każdego

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Robert noszczyk
Robert noszczyk 17 stycznia 2018, 09:28
dla mnie bardzo fajny przekaz
Yaro
Yaro 17 stycznia 2018, 13:06
dzięki;-)
Konrad Koper 17 stycznia 2018, 16:37
Sensowny
przysłano: 16 stycznia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca