Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
negatywka
kamien
kamien
negatywka
kamień
nie żyje
i nie czuje
nieszczęśliwy
z powodu swego istnienia
kamień
musiałby żyć
z pogardą
dla samego siebie
przez wiele tysięcy lat
kruszejąc
ludzie nie istnieją
tak długo
Lubię
negatywka
Wiersz · 12 marca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści