Układy Gwiezdne

Konrad Koper

Często spotykamy wielokrotne układy gwiezdne.

Obracają się wokół siebie :

szczęście, miłość , dobro…

W pobliżu może krążyć planeta,

na której mieszkają inni ludzie.

Możliwe, że wiele wieków świetlnych od nas.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 stycznia 2018
anonim
  • Mithril
    ...niedoskonałość gwiazdkowej skali wywroty in minus
    - zatem dla mnie poniżej "fatalny"

    · Zgłoś · 6 lat temu