all leaves flown

Jakub Zoltowski

nigdy nie zapytałem 

gdzie podział się romantyzm

 

nigdy nie musiałem wiedzieć

 

życie

 

miało go w sobie

aż do śmierci

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 17 stycznia 2018
anonim