cold refreshing

Jakub Zoltowski

walcz mówią

 

będzie dobrze

 

gówno prawda

 

nie będzie

 

będzie coraz gorzej

 

z każdym dniem nowy początek

 

szkoła

 

studia

 

praca

 

po śmierci nawet b(ó)g nie pomoże

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 19 stycznia 2018
anonim