protest wierszoklety

Robert noszczyk

wiele się jeszcze zmieści treści

w tym co zapoda nam później

liryka

co nic nie powie

a tak podobnież się zowie

piszę to ja

wierszokleta

od alfa po zet-a

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 19 stycznia 2018
anonim
  • Yaro
    ale bym go odchudził...pozdrawiam...;-)

    · Zgłoś · 6 lat