Literatura

erekcjato przede wszystkim (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

jak co dzień od rana
zachodzę od tyłu
i proszę kochaną
że fajnie by było,
gdy weźmie do buzi
na małą chwileczkę,
że nic nie pobrudzi...
że samą główeczkę....
że dzisiaj szczególnie 
bo lubię na kacu
po whisky podwójnej...
a ona jak zawsze oczami przewraca !
jak żółw ociężale się z betów gramoli
i wsuwa do buzi , marudzi, miętoli
i krztusi się, dusi
wypluwa ze wstrętem,
lecz wie że dziś musi,
więc gna coraz prędzej...
i nagle coś pękło
i bielą strzeliło
być może zbyt prędko 
że jej się zwróciło?
Lecz czasem się brudzi
tak trochę, troszeczkę
wyjęła więc z buzi
 
 
 
 
 
 
 

do zębów szczoteczkę
 

 


dobry 4 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 20 stycznia 2018, 07:38
...tekst poza zainteresowaniem - jako erekcjato jest przewidywalne
- w treści żenujące (chyba że taki był zamysł)
- gubi się (mnie) rytm i bez wyliczania; czyta się źle
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 20 stycznia 2018, 19:56
być to wszystko może, że przewidzialeś Jarku szczoteczkę...
byc to może , że gubi cię rytm i tu był tylko zamysł by nawiązać w pewnym momencie do "lokomotywy" ... i ma prawo źle się czytać wszak nie kazdemu dogodzić można i co więcej nie kazdemu trzeba :)
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot 22 stycznia 2018, 23:51
Podoba mi się, rozbawiłeś odbiorcę, a to jest w ceni, pozdrawiam
przysłano: 19 stycznia 2018 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca