Karciana przypowieść

Konrad Koper

Trójkę  można zbić czwórką.

Niekoniecznie piątką, szóstką, siódemką…

                              *

Niektórzy zakładają blotki asem,

gdyż nerwy, duma, emocje grają czasem.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 stycznia 2018
anonim