Wyksztalcanie

Jakub Zoltowski

urodziłem się na granicy światów

rozerwany pomiędzy przyjaciółmi a rodziną

 

bez rodziny bez przyjaciół

 

rozerwany na granicy

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 22 stycznia 2018
anonim