Zaginiona czapka z daszkiem

Katowicki Pierrot

Bezcelowo obsunięty klif

widnokrąg pochłonął kolejny żagiel 

już na zawsze będziesz ''z daleka''

zegarek stracił na istotności 

jak gotowana kukurydza na smaku 

zbyt często odwracałem głowę 

tłumacząc, że razi po oczach

 

więcej na: www.katowicki-pierrot.blogspot.com

Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot
Wiersz · 22 stycznia 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Cześć ! Podoba mi się !!
    Mocny, zmuszający do refleksji…
    Troszeczkę z kwiatka na kwiatek- ale 5-

    · Zgłoś · 6 lat