the hell come

Jakub Zoltowski

liczę palce

czas przelatujący pomiędzy nimi

imiona osób 
o których warto pamiętać
 
zatopione statki
 
zedrzyj je ze mnie
zapisz czarnym atramentem moje imię i nazwisko
jestem stary i i tak nic ze mnie nie zostanie
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 23 stycznia 2018
anonim