liczę palce
czas przelatujący pomiędzy nimi
imiona osób
o których warto pamiętać
zatopione statki
zedrzyj je ze mnie
zapisz czarnym atramentem moje imię i nazwisko
jestem stary i i tak nic ze mnie nie zostanie
liczę palce
czas przelatujący pomiędzy nimi
..ge-nial-ne...................zwłaszcza spójniki łączne
nie omieszkam podkreślić "tytuł"