not like you

Jakub Zoltowski

nie powstałem na podobieństwo boga

urodziłem się i zapomniałem

jak się nazywam

 

urodziłem się i zapomniałem

po co

urodziłem się

po to by żyć

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 23 stycznia 2018
anonim