Uważajmy

Konrad Koper

W życiu bywa :

 

że wywołamy  lawinę,

czy bawiąc się

potrącimy domino,

albo ułożymy

 niestaranie domek z kart…

 

Jak na ironię, czas upływa !

Zmuszając nas…

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 stycznia 2018
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    czas nie istnieje ........to iluzja ....

    · Zgłoś · 6 lat