Lubię

Konrad Koper

Jest byt i niebyt.

Rzeczy bez imienia

są na dwóch światach.

Dlatego lubię

niedopowiedzenia.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 stycznia 2018
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Byt i niebyt wcale nie muszą istnieć w dwóch światach ....tak sadzę :)

    · Zgłoś · 6 lat