Berenika w Białogardzie

Tomasz Kucina

 

Berenika -w- Białogardzie

Blada Bladź -w- Baletkach, Barbie

Bladym Brzaskiem -w- Bordo Bikini

Biegnie Boso -z- Boomboxem -z- Birmy

Bogoburcza Bezpardonowa

Bojówkarka Bezideowa

Bystro Brana Barowiczanka

Bookcrossingu, Boysbandów - Branka

Błon Bezecnych Bosska i Boska

Bezgraniczna i Balzakowska

Bozia Brailla, Biustu Balbinka

Bibliolożka, Business Brydżystka

Blanszowana -i- Bez_pardonu

Biegnie Bździągwa -z- Byłą Błoną

Bezsercowi Brechtają -z- Boczku!

"Bazarowo Babe Botoksu!"

Brokat_ Bóstwo i Bella Beki

Beksa-lala Bel-canto Bessy

Badylara, Bożyszcze, - Boże?

Była -w- Bronxie, -w- Bulońskim Borze

Beletrystka, - Behawiorszczyzna

Bez Bielizny, - Bliska, - Bezwstydna

 

 

Tomasz Kucina
Tomasz Kucina
Wiersz · 25 stycznia 2018