Obraz

Konrad Koper

W życiu trudno :

wyrazić światło-cień, kolory, kształty

oraz określić horyzont i perspektywę.

 

Lecz najtrudniej zachować dystans

i patrzeć jak sokół.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 stycznia 2018
anonim