wytrzymałość

Yaro

w parku parują się młodzi

pachnie miłością powietrze

rzadko kto do starości wytrzyma

poróżni ich choćby zima

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 26 stycznia 2018
anonim