Pożegnanie

Witold Szwedkowski

 

DOBRY WIECZÓR

DO   RY WIECZÓR

DO   RY  WI CZÓR

DO   RY  WI CZ   R

D      RY  WI CZ   R

D      RY     I CZ   R

D      RY     I C     R

D      R       I C     R

D      R       I C  

D               I C

D               I

D

 

(Chorzów, 29.01.18)
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 29 stycznia 2018
anonim