love-way

Jakub Zoltowski

nie przestawaj

 

podejdz

 

zapytaj czy to milosc

 

czy to uczucie

 

to ktore jest we mnie

 

jest 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 30 stycznia 2018
anonim