E=mc2

Konrad Koper

Jest materia :

ludzie, zwierzęta, rośliny

i energia :

uczucia, siła, witalność i życie.

 

W materii kryje się energia.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 31 stycznia 2018
anonim