miałem już wszystko
miałem już dość
dość wszystkiego
nazywali mnie
dead man
bo całe życie poświęciłem książką
nie miałem nic
byłem pusty
bo życie spędziłem na ściąganiu z kart odpowiedzi
byłem sobą
pełnym życia
byłem martwy
z podciętym gardłem
jestem tym kim nigdy nie będziesz
brudną kartą papieru pelna prób i blefów
uśmiechająca się emotikonkom z wystawionym jezykiem
śmiejąca się z życia takim jakim jest