realizm klawesynowy

witka

choćbyś się zesrał na scenie i tak brawo będą bić tylko dla mnie – Ewa Demarczyk

 

w zalewajce nie może brakować oregano chili Brazylii wanilii nie szukaj kartoflów

to jest łamanie przepisu aby ogławiany burak poczuł skręt kiszek zespolonego środka komunikacji

z hybrydowym napędem zwijek nawijek Ariadny albo innego impulsu niepohamowanego

wymianą klocków elementów puzzle albo składu cheerleaderek na dziewczyny

najlepsze z rewolucji obyczajowo-kulturalnej

 

Oceń ten tekst
witka
witka
Wiersz · 1 lutego 2018
anonim