zmartwychwstanie

Jakub Zoltowski

 

pozwól że przytoczę powierzchowność życia

czasy sprzed i po śmierci

chęć życia.

 

chcesz żyć pokaz na co cię stać

 

nie chcesz umierać

ani ja.

ale co to za życie bez poświęceń

 

zapomnij o życiu 

a obudzisz się w przybitej gwoździami trumnie

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 1 lutego 2018
anonim