moj tata kiedys powiedzial, zycie to zabawa

Jakub Zoltowski

 

na ziemi

piekło

zwierzęco-ludzkie

 

życie na krawędzi.

 

smierć to nie wyjście

życie to nie śmierć

 

zostało nam

może kilka sekund

game-over i smierc

 
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 1 lutego 2018
anonim