Po wieki wieków

Relewantna

Nie krzycz

 

Twój krzyk 

Przerywa sen,

 

Budzi człowieka

W tobie

 

Nieprzygotowanego

Na dzisiejszy dzień.

 

Powieki zawsze

Opadają po cichu

Relewantna
Relewantna
Wiersz · 2 lutego 2018
anonim