koniec świata

niewiara

zawiodłam się
na twoim końcu świata.
miało boleć
dzieci zabierane matkom
totalna wojna
łzy
wyrywane języki
jednolici ludzie
bezpoezja
czarna miłość
A widziałam tylko Ciebie
przyszedłeś,
spokojnie zgasiłeś żarówkę
mojej świadomości,
która i tak,
juz dawno nie dawała światła.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
niewiara
niewiara
Wiersz · 10 grudnia 2001
anonim
  • Ted
    interesujace to tyle:)

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Magda
    Super o to mi chodziło!!

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Magda
    Super o to mo chodziło!!

    · Zgłoś · 17 lat temu