zawiodłam się
na twoim końcu świata.
miało boleć
dzieci zabierane matkom
totalna wojna
łzy
wyrywane języki
jednolici ludzie
bezpoezja
czarna miłość
A widziałam tylko Ciebie
przyszedłeś,
spokojnie zgasiłeś żarówkę
mojej świadomości,
która i tak,
juz dawno nie dawała światła.
niewiara
Wiersz
·
10 grudnia 2001
-
MagdaSuper o to mo chodziło!!
-
MagdaSuper o to mi chodziło!!
-
Tedinteresujace to tyle:)