smoke on the water

Jakub Zoltowski

nazwij mnie adamem 

napisze dla ciebie swiat

 

nazwij mnie ewa

przeczytam ci zycie

takim jakim bylo i jest

 

dym znad wody

potrafi zmienic perspektywe

 

pewnie dlatego narkomanii czytaja romeo i julie

 
Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 3 lutego 2018
anonim