the prisoner

Jakub Zoltowski

nie jestem sobą

kiedy pisze po męsku

 

nie zmienię się w ropuchę

mam księcia

 

jest tam gdzie

mój pierścionek

 

owinięty wokół palca

 
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 3 lutego 2018
anonim