Często przed upadkiem świeci „gwiazda”.
Resztki leżące na ziemi są poznawalne.
Będą trwać spekulacje, o jej minionej wielkości.
Często przed upadkiem świeci „gwiazda”.
Resztki leżące na ziemi są poznawalne.
Będą trwać spekulacje, o jej minionej wielkości.