history can be rewritten

Jakub Zoltowski

miałem coś w życiu.

nie pytałem o wiele

 

nie chciałem wiele

 

szczerość to zmienność

zmiany mogą być dobre

z reguły zle

 

przeliczam czas na talenty

czas jest tez zmienny

 

zmienność zmienia rzeczywistość.

 
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 3 lutego 2018
anonim