death doesn't mean to die

Jakub Zoltowski

 

zycie to rzecz

tak jak koszula spodnie

czy krzeslo

 

nie rusza mnie ich tekstura brak wrazliwosci

cisza

 

chociaz czasami brakuje 

mi 

ciepla duszy

 

checi zmiany

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 lutego 2018
anonim