kamping

Jakub Zoltowski

nie ma mnie

postawiłem namiot

i schowałem się w nicość

 

dlaczego nie żyć

nie lubię długich komentarzy

 

kropka kilka kijków

to mój  namiot

 
 
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 lutego 2018
anonim