i saw the world

Jakub Zoltowski

na szczycie

nie ma nikogo

 

bylem tam 

uwierz mi nic tam nie ma

 

tez sie boje

ze bede sam

 

bez przyjaciol

rodziny

 

na szczycie nie ma 

dazenia checi zycia

 

tylko sen

pieprzony narkotyk 

igla wklota w zyle

 

i ostatnie sekundy

 
Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 lutego 2018
anonim