Literatura

i saw the world (wiersz)

Jakub Zoltowski

na szczycie

nie ma nikogo

 

bylem tam 

uwierz mi nic tam nie ma

 

tez sie boje

ze bede sam

 

bez przyjaciol

rodziny

 

na szczycie nie ma 

dazenia checi zycia

 

tylko sen

pieprzony narkotyk 

igla wklota w zyle

 

i ostatnie sekundy

 

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 lutego 2018 (historia)

Inne teksty autora

Zamknięte niebo
Jakub Zoltowski
Tak mało, a tak wiele.
Jakub Zoltowski
Tak mało, a tak wiele.
Jakub Zoltowski
Ptak
Jakub Zoltowski
Dłonie
Jakub Zoltowski
Wiedźmin- Powrót Króla
Jakub Zoltowski
Gdyby człowiek był zły.
Jakub Zoltowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca