talia kart i joker

Jakub Zoltowski

nie ma takiego drugiego

nie zmienie czasu i wspolrzendnych

 

jestem blefem

 

blefuje

 

szukam odpowiedzi

nie ma

nie bedzie

 

brakuje jasnosci

 

dlatego odwracam sie napiecie

i przebijam wzrokiem talie kart

 

koniec z blefem

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 lutego 2018
anonim