hokus-pokus

Jakub Zoltowski

zaczaruje cie

 

zamienie dom w palac

a czas zatrzymam

dotknieciem reki

 

wyobrazasz sobie

koniec z drapaniem sie po glowie

lysieniem

zmarnowanyml godzinami

 

nad odrabianiem pracy domowej

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 lutego 2018
anonim