krew na rękach
zabić Boga bywa niebezpiecznym
klątwa wieczna na siebie i dzieci
posiedzenia w najdalszym zakątku świata
trwać w debacie Bóg was nie usłyszy
po co komu zbawienie
ważniejsze są pieniądze
wesele gdy harfa gra
jak celebryta rozpoznawalny
poczuć władzę pokazać się lepszym nad innymi
takie życie nikogo innego jak ...
ciągle mało fałszywych proroków
będzie więcej dużo więcej
przepaść to rozpacz pomiędzy sumieniami
dźwigamy krzyż na Golgotę
obojętni
idą jeść chleb spokojnie
zmieniając rzeki bieg