zaniemartwienie

Grzesiek z nick-ąd

pusto tu synku bez ciebie,
jak zawsze kiedy wyjeżdżasz,
choć wciąż wiruje powietrze 
twoim uśmiechem na szczęście

błyski w oku- rozświetlają wciąż pokój
a w blond włosach- rozświetlone niebiosa

cicho tu synku bez ciebie
jak w każdy wieczór okrutny
już nie pytasz czemu ja nie wiem
kto podzielił miłość na smutki

łzy w twym oku- zalewają niepokój
a w blond włosach- rozświetlone niebiosa

smutno bez ciebie tu synku
chociaż pełno wkoło nadziei
w odpowiedzi twojej na wszystko
że miłości się nie da rozkleić

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 5 lutego 2018
anonim